Meet & greet

Mari van de Ven

Boek Mari van de Ven bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Mari van de Ven bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Mari van de Ven? Neem dan gerust contact met ons op.

Mari van de Ven is bekend als dé glamour visagist of kapper van Nederland. Hij kan voor diverse aktiviteiten ingezet worden tijdens events, bruiloften etc. Mari is op drie manieren te boeken, zoals hieronder beschreven.

Bruids Make Up Mari:

Altijd al de glamour uitstraling willen hebben van bekende namen als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Wendy van Dijk of Sylvie van der Vaart op de belangrijkste dag van je leven?

Mari van der Ven is een van de meest gevraagde make up en hair artists in de Nederlandse showbizz en nu bereikbaar voor iedereen! De afgelopen jaren lieten honderden vrouwen hun bruids make up door Mari verzorgen. Laat deze kans niet liggen!

Inclusief Proef kapsel & Make Up en Hairstyling op de trouwdag.

Make Up en Haar by Mari:

Er uit zien als de vele sterren die door Mari worden verzorgd? Dit is je kans! 2/3 uur haar en make up verzorging.

Workshop:

Heeft u een bedrijfsfeest en/of wilt u een complete verzorging voor uw medewerkers? Leer alle kneepjes van de bekendste make up en hair stylist van Nederland! Mari komt met zijn team van 4 assistenten een complete workshop geven. Welke kleuren gebruikt u in welk seizoen? Hoe maak je het beste je ogen op? Welke foundation gebruik je voor welke huid? Hoe krijg je langere wimpers? Alle trics en trucs komen aan bod.

Inclusief: make up materialen, haar materialen, assistenten & Mari. Exclusief: licht, spiegels en geluid.

Wilt u meer weten over Mari van de Ven?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mari van de Ven is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mari van de Ven.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mari van de Ven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mari van de Ven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Mari van de Ven

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens