Zangeressen

Marianne Weber

Boek Marianne Weber bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marianne Weber bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marianne Weber? Neem dan gerust contact met ons op.

Marianne Weber vormde aan het begin van de jaren ’90 samen met Jan Verhoeven het Holland Duo. Ondanks enkele kleine succesjes, ging ze solo verder. In 1992 scoorde ze haar eerste hit met Ik weet dat er een ander is. Een andere hit van Weber uit die tijd was Schrijf me nooit geen mooie brieven meer. Na enkele relatief goed verkopende albums te hebben uitgebracht, nam Weber in 1997 in het geheim een CD op met de toen nog vrij onbekende Frans Bauer. Het werd haar grootste succes tot dan toe. Het schijfje ging 300.000 keer over de toonbank. De uitgebrachte single De regenboog werd een nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40. marianne Weber treedt anno 2009 nog steeds regelmatig op voor volle zalen en is een graag geziene gast op het TROS Muziekfeest. Ook scoort ze nog regelmatig hits met liedjes als De Italiaan en Als dit geen liefde is. Haar album Tranen van geluk stond in de zomer van 2007 op de eerste plaats in de albumcharts. Op 5 september 2008 was bij de TROS de eerste aflevering te zien van de reallifesoap Frans & Marianne. In deze soap is de hernieuwde samenwerking tussen Bauer en Weber te zien. In december 2008 gaf het duo een reeks eenmalige concerten in Ahoy. In 1998 maakte Weber in het weekblad Privé voor het eerst publiekelijk bekend dat zij biseksueel is. Sindsdien woonde zij voor een deel van het jaar samen met haar levenspartner Rita van ’t Hof op Curaçao. Op 16 augustus 2011 werd echter bekendgemaakt dat Weber en Van ’t Hof uit elkaar zijn gegaan en ieder hun eigen weg zullen volgen. Imiddels zijn Weber en Van ’t Hof weer gelukkig samen. Weber is getrouwd geweest met een man; met hem heeft ze ook kinderen. Inmiddels heeft ze van haar oudste zoon een kleinzoon. Een tweede kleinkind overleed voor de geboorte na 20 weken. Weber’s moeder heeft in de jaren ’90 zelfmoord gepleegd.  In 2012 zit Weber 20 jaar in het vak, en dat vierde ze met een groots concert in concertgebouw De Doelen in Rotterdam op zaterdag 24 maart 2012.

Wilt u meer weten over Marianne Weber?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marianne Weber is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marianne Weber.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marianne Weber ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marianne Weber zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marianne Weber

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens