Zangers

Mario Veltman

Boek Mario Veltman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Mario Veltman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Mario Veltman? Neem dan gerust contact met ons op.

Mario Veltman

Mario Veltman The Dutch Tenor wordt al jaren geroemd om het hebben van een van Nederlands mooiste en meest veelzijdige stemmen. In 1999 deed hij mee aan het TV programma ‘Una Voce Particolare’ Waar hij voor de allereerste keer als tenor een prachtige aria uitvoerde, Namelijk  ‘Lamento di Federico’ uit L’Arlesiana van Ciléa. Dezelfde aria waarmee José Carreras het eerste drie Tenoren concert opende! Hij werd unaniem winnaar van deze wedstrijd met prachtige commentaren. ‘Een prachtige lyrische tenor, opvallend muzikaal met een stem die tot het hart spreekt…. Was het commentaar van de jury. In de eerste editie van ‘Holland’s Got Talent’ werd hij finalist, en al na de eerste noten gezongen te hebben praatte heel Nederland al van hun ‘eigen Paul Potts’. Na HGT heeft The Dutch Tenor buiten Nederland gezongen in Engeland, Schotland, Spanje, Belgie en Duitsland. Inmiddels maakt hij ook deel uit van de Nederlandse ‘Drie Tenoren’, Met een schitterend album in aantocht, zijn we er zeker van dat we nog lang zullen genieten van de stem en persoonlijkheid van the ‘Dutch Tenor’.

Wilt u meer weten over Mario Veltman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mario Veltman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mario Veltman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mario Veltman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mario Veltman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Mario Veltman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens