DJ's rappers

Martijn Kolkman

Boek Martijn Kolkman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Martijn Kolkman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Martijn Kolkman? Neem dan gerust contact met ons op.

aar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse Martijn Kolkmanradioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Q-music.

Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn’s kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor aanstekelijk energieke optredens! Dus ben je op zoek naar een bekende allround DJ met nét dat beetje meer? Boek dan nu Martijn Kolkman en ga ‘hees naar huis’

Wilt u meer weten over Martijn Kolkman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Martijn Kolkman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Martijn Kolkman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Martijn Kolkman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Martijn Kolkman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Martijn Kolkman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens