Zangers

Martin Dams

Boek Martin Dams bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Martin Dams bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Martin Dams? Neem dan gerust contact met ons op.

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-alike van Elvis Presley.

Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “ Als je eenzaam bent “ op.

In september van dat jaar bracht platenmaatschappij Koch deze single uit. In no-time stond “ Als je eenzaam bent genoteerd in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Vele singles met als titels “ Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” en “Geen mens ter wereld” werden bij radio en tv stations goed ontvangen. De laatste tijd staat Martin weer volop in de belangstelling met het nummer “Bye, Bye Belinda”.

Op dit moment word er al weer hard gewerkt aan en nieuw album en een nieuwe single. Kortom de Nederlandse artiestenwereld heeft er een gevestigde naam bij namelijk Martin Dams.

Wilt u meer weten over Martin Dams?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Martin Dams is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Martin Dams.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Martin Dams ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Martin Dams zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Martin Dams

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens