Zangers

Marty Kreté

Boek Marty Kreté bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marty Kreté bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marty Kreté? Neem dan gerust contact met ons op.

Marty Kreté is geboren op 7 november 1975 in Den Bosch. Het Nederlandstalige lied is hem met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit waar je hem tegenkomt , zingen doet hij altijd.

De liedjes die hij tijdens een optreden laat horen zijn o.a. van : René Froger, Rene Schuurmans, Jannes, Wolter Kroes, Tom Jones.

Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers: ‘T is beter zo, Verloren liefde, De muzikant, Verdwaald in jouw mooie ogen, Zij is zo mooi:
Deze eigen nummers doen het heel erg goed bij het publiek.

Nadat Marco Meesters de eerst teksten had geschreven voor zijn eerste cd`s besloot Marty op een dag aan de keuken tafel te gaan zitten en wat hem eerder niet lukte, lukte mijn deze keer wel. Hij schreef in een korte tijd twee eigen teksten die inmiddels al beiden zijn opgenomen in de studio
van Mario Veltman.

Wilt u meer weten over Marty Kreté?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marty Kreté is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marty Kreté.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marty Kreté ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marty Kreté zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marty Kreté

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens