DJ's rappers

Matsoe Matsoe

Boek Matsoe Matsoe bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Matsoe Matsoe bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Matsoe Matsoe? Neem dan gerust contact met ons op.

Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.
Het jaar 2013 was een succesvol jaar voor Matsoe Matsoe met daarin hoofdrollen in de TV- programma’s “Jokertjes JA-Woord” en “Everybody Loves Joey”. Ook in 2014 is hij veelvuldig op de Nederlandse beeldbuis te zien. Op 29 januari j.l. was hij te zien in de Nationale IQ Test en eind februari is hij één van de 10 BN-ers die zijn kookkunsten vertoont in het 3e seizoen van “Smaken Verschillen” op Net5. Naast zijn TV carriere raakte ook zijn DJ carriere in een stroomversnelling. Met boekingen door het hele land en een 2 maanden durende zomertour realiseerde Matsoe Matsoe zijn definitieve doorbraak en heeft hij ook zijn naam als DJ gevestigd.
Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als DJ. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! In juni 2013 is zijn eerste track, samen met zangeres Bibi Breijman (Vliegende Hollanders, Oh Oh Cherso, Echte Meiden Op Zoek Naar Zichzelf) gereleasd. In 2014 zullen er nieuwe tracks worden uitgebracht, echter is de definitieve datum hiervan nog niet vastgesteld.

Wilt u meer weten over Matsoe Matsoe?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Matsoe Matsoe is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Matsoe Matsoe.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Matsoe Matsoe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Matsoe Matsoe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Matsoe Matsoe

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens