Zangers

Matthijs Koning

Boek Matthijs Koning bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Matthijs Koning bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Matthijs Koning? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoals inmiddels wel bekend zal zijn heeft Matthijs het zingen niet van vreemden.  Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral zijn Opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “duo de Koning” in de jaren 60 en 70.  Het kan dus niet anders dan dat Matthijs hier ook wat van heeft meegekregen. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht waar hij werd opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak.  Dit leverde hem  podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live op en het begin van Matthijs zijn carrière was geboren.

Dans met mij, Wees niet bang, Hallo Hallo, Sleutel van jouw hart, Gewoon genieten, Deze avond en Drink nog wat van mij, zomaar wat titels van Matthijs  die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald en waarvan Hallo Hallo meer dan twintig weken op de hitlijst heeft gestaan en hij bekend raakte bij een groot publiek.

De muziek van Matthijs is lekker up tempo, stevig gitaarwerk en beat samen met teksten die blijven hangen, Dit heeft er voor gezorgd dat Matthijs inmiddels een eigen schare fans heeft die hem bij veel optredens volgen.

Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al diverse malen heeft opgetreden voor TV  en grote zalen zoals het Gelredome, muziek feesten op het plein en diverse festivals. Tevens is Matthijs  ambassadeur  van de grootste fanclub van Nederland en als klap op de vuurpijl is Matthijs  door het  publiek gekozen als:

Wilt u meer weten over Matthijs Koning?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Matthijs Koning is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Matthijs Koning.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Matthijs Koning ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Matthijs Koning zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Matthijs Koning

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens