Carnaval, Zangers

Matti Boegatti

Boek Matti Boegatti bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Matti Boegatti bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Matti Boegatti? Neem dan gerust contact met ons op.

Matti Boegatti is een stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer. Hij zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan… Matti`s jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klanken van Johnny Meyer, Manke Nelis, en Tante Leen. Amste`damse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook `neffer nooit nie’ uitgaan! Matti B. kruipt letterlijk ‘in de huid van’ dit zeer succesvolle typetje! Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A`damse wijk hij woont…   en dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!! 

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek… Zijn veelzijdige avondvullende show, getiteld: `Boegatti, Sweejt & Traone..’zet zelfs de `aller-droogste ambtenaar’ op een fout voetstuk door de gouden combinatie zingen & plat Jordanese humor. Niemand blijft onopgemerkt….. Ook tijdens menig groot Smartlappenfestival mocht  hij `acte de présence’ geven, om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!) Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare(B) enz.

Wilt u meer weten over Matti Boegatti?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Matti Boegatti is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Matti Boegatti.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Matti Boegatti ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Matti Boegatti zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Matti Boegatti

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens