Zangers

Menno Aben

Boek Menno Aben bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Menno Aben bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Menno Aben? Neem dan gerust contact met ons op.

De 19-jarige Menno Aben, afkomstig uit Alphen aan de Rijn, werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan het negende seizoen van The Voice of Holland. Hij wist het zelfs tot de finales te schoppen, een leerzame en leuke ervaring aldus Menno.

Menno’s grote passie is zingen en mensen entertainen, iets wat hij al van jongs af aan het allerliefste wil doen. Zijn repertoire bestaat uit Engelstalig & Nederlandstalig repertoire. Naast het coveren van muziek maakt hij ook zijn eigen nummers.

Uiteraard wil hij dit graag in het hele land laten horen, dus informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Menno Aben?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Menno Aben is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Menno Aben.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Menno Aben ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Menno Aben zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Menno Aben

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens