DJ's rappers

Menno de Boer

Boek Menno de Boer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Menno de Boer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Menno de Boer? Neem dan gerust contact met ons op.

Radiohost op Radio 538 en in het verleden op Slam!FM. Menno de Boer is ‘the complete package’ waar het gaat om een combinatie van zowel radio-, als discotheken-dj. Zet met een mix van Top 40 en club al jaren vele zalen op kop met Radio 538 On Tour, Slam!FM On Tour en tijdens solo-optredens.

Bij lokale radiozenders, waaronder Radio Lelystad, doet Menno de Boer zijn eerste ervaring op als DJ. Hierdoor komt hij in contact met de regionale Omroep Flevoland. Menno presenteert hier op zaterdag Goeiemorgen Flevoland en gaat door de week naar school om zijn studie Information Engineering af te ronden.
In 2003 solliciteert Menno bij Radio 538. Hij wordt aangenomen en begint in juli 2003 als 538 weekendjock. Ook wordt hij ingezet als vaste vervanger van Barry Paf en ook valt hij voor andere deejays in.
Later wordt Menno’s takenpakket uitgebreid met een functie als Assistent Music Director, en tourt hij met de 538 Drive In Show het hele land door.
Begin juni 2006 maakt Menno de overstap naar Slam FM, waar hij Music Director wordt en sinds augustus van dat jaar ‘Most Wanted’ presenteert. Na dit uitstapje keert hij weer terug naar 538, waar je hem maandag tot en met donderdag tussen 19..00 en 21.00 uur hoort in zijn programma ‘De Boer Op’.

Wilt u meer weten over Menno de Boer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Menno de Boer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Menno de Boer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Menno de Boer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Menno de Boer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Menno de Boer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens