Bands, Publieksevenementen, Tributebands

MEUK

Boek MEUK bij Diamonds Entertainment. Wanneer u MEUK bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van MEUK? Neem dan gerust contact met ons op.

De mannen van MEUK kwamen elkaar al vele malen tegen, al wisten ze dit zelf nog niet… Hun voorliefde voor de onvervalste Nederlandstalige boeren rock muziek bracht hen al vaak samen in de feesttenten waar bands als Normaal, Jovink, BZB, Rowwen Heze, Pater Moeskroen en vele anderen speelden.

Op een avond stonden ze, licht onder invloed, tijdens een van deze feesten, samen aan de bar een raakten aan de praat. Wat begon met een opmerking over een kuif eindigde met de dronkenmanswoorden: “WIJ WORDEN DE VOLGENDE GROTE ROCKBAND VAN NEDERLAND!” Richard hoorde vanaf een afstandje deze woorden, lachte ontroerd en stuurde de heren naar huis om hun roes uit te slapen…

De volgende ochtend belde Richard de mannen op met de vraag of ze nog steeds van plan waren een grote boerenrockband in Nederland te worden. Het antwoord van alle mannen was volmondig: “JA!” Na wat overleg in een oude loods kreeg iedereen een instrument in zijn handengedrukt: Terry ging zingen, Frank kreeg de drums en Antoine pikte de accordeon van mijn opa in. Richard vertrouwde zoals altijd op zijn gitaar, welke hij al jaren bespeelde.

Onderweg naar een van de repetities zag Terry een man in pak langs de weg staan liften. Hij nam hem mee en ze raakten aan de praat. Zijn naam was Joost en hij was een butler, werkeloos geraakt door de crisis. Uit medelijden heeft MEUK Joost toen voor een klein bedrag geadopteerd, zodat hij vanaf dat moment mocht zorgen voor het welzijn van de band. Hierdoor konden de mannen zich vol overgave storten op het zorgeloze leven van een echte rocker, gevuld met muziek, bier en uitslapen en ongezond eten…

En zo is het gekomen dat de mannen van MEUK nu de podia van Nederland bestormen met covers van hun favoriete bands EN met eigen nummers. Stevige Nederlandstalige rockmuziek, aangevuld met een eigen frietkar met het onvolprezen “Frietje MEUK”, welke garant staat voor een knallend rock en roll feest.

Hou je vast, want MEUK GUT’R OP!

Wilt u meer weten over MEUK?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over MEUK is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van MEUK.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over MEUK ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over MEUK zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
MEUK

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens