Zangers

Michael Willemsen

Boek Michael Willemsen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Michael Willemsen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Michael Willemsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het nummer heeft een heerlijk zomerse beat met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s. Dit geeft het nummer een fantastisch live zound, waardoor de hoge toonsoort van Michael prachtig tot zijn recht komt.

Het heerlijke debuutsingle met een lekkere zomerse beat, met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s.  Zanger Michael Willemsen uit Deventer (1985) zingt al een behoorlijk lange periode. In en rondom zijn woonplaats is hij een graag geziene entertainer op feesten en in de kroegen. Daarnaast is hij ook dansleraar die maarliefst 7 Europese titels Linedance op zijn naam heeft staan. Al jaren loopt hij met het idee rond om een eigen single op te nemen en de stap te maken naar de commerciële radiowereld. Met die gedachten zocht hij contact met de bekende tekstschrijver en producer André Kooiman uit Raamsdonksveer. Die schreef en produceerde zijn debuut single getiteld; “Vol verlangen”.

Het nummer heeft een heerlijk zomerse beat met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s. Dit geeft het nummer een fantastisch live zound, waardoor de hoge toonsoort van Michael prachtig tot zijn recht komt.

Wilt u meer weten over Michael Willemsen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Michael Willemsen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Michael Willemsen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Michael Willemsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Michael Willemsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Michael Willemsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens