Zangers

Mike Alderson

Boek Mike Alderson bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Mike Alderson bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Mike Alderson? Neem dan gerust contact met ons op.

Mike wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer. Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet.

De single Alleen Maar Dansen, is een nummer waarin hij zingt over een jongen die eigenlijk klaar is met een meisje en verder gaat met zijn leven. Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat.

Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt.

Wilt u meer weten over Mike Alderson?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mike Alderson is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mike Alderson.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mike Alderson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mike Alderson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Mike Alderson

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens