Kinderentertainment

Monique “Look-a-like Disney prinses

Boek Monique “Look-a-like Disney prinses bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Monique “Look-a-like Disney prinses bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Monique “Look-a-like Disney prinses? Neem dan gerust contact met ons op.

Monique “Look-a-like Disney prinses”

Al vanaf kleins af aan ben ik gek op Disney. Alle videobanden en Disney boeken verzamelde ik. Het liefst keek en las ik deze elke dag. Niet te vergeten het zingen van de Disney sing-a-long liedjes. Naast het feit dat ik gek ben op Disney, ben ik ook gek op kinderen. Inmiddels werk ik 8 jaar in het onderwijs. Ik ben ook werkzaam geweest in de kinderopvang , waardoor ik met alle leeftijden overweg kan. Het organiseren van kinderfeestjes/themafeesten is op mijn lijf geschreven.

Wilt u meer weten over Monique “Look-a-like Disney prinses?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Monique “Look-a-like Disney prinses is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Monique “Look-a-like Disney prinses.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Monique “Look-a-like Disney prinses ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Monique “Look-a-like Disney prinses zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Monique “Look-a-like Disney prinses

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens