DJ's rappers

Moombahteam

Boek Moombahteam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Moombahteam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Moombahteam? Neem dan gerust contact met ons op.

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival.
Een Moombahteam optreden is energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties.
Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media.

Wilt u meer weten over Moombahteam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Moombahteam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Moombahteam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Moombahteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Moombahteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Moombahteam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens