DJ's rappers

Mr. Probz

Boek Mr. Probz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Mr. Probz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Mr. Probz? Neem dan gerust contact met ons op.

Dennis Princewell Stehr, of beter bekend als Mr. Probz is een Nederlandse rapper en singer-songwriter. Mr. Probz zingt en rapt zowel in het Nederlands en Engels. Mr. Probz heeft hits als ‘Nothing Really Matters’ en ‘Waves’ op zijn naam staan. Beide hebben op nummer 1 gestaan. 

Naast rappen in het Engels en Nederlands zingt en acteert hij ook, waaronder in de film Bolletjes Blues. Zijn bekendheid ontstaat door samenwerkingen met Kleine Viezerik, The Opposites en 50 cent. In september 2013 brengt Mr. Probz zijn eerste soloalbum ‘The treatmentuit uit. In 2013 komt dan ook het nummer ‘Waves’ uit, waarmee Mr. Probz bekend is geworden bij het grote publiek.

Mr Probz heeft ook diverse prijzen op zijn naam staan, zoals Beste Single en de Schaal van Rigter. In september 2014 bracht Mr. Probz wederom een succesvol nummer uit ‘Nothing Really Matters’.

Wilt u meer weten over Mr. Probz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mr. Probz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mr. Probz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mr. Probz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mr. Probz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Mr. Probz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens