Zangers

Nelis Leeman

Boek Nelis Leeman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Nelis Leeman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Nelis Leeman? Neem dan gerust contact met ons op.

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland.
Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen. Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe’s en feestzalen. ‘Ik Hou Van Jou’ is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is. In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen. Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen. In het voorjaar van 2018 verscheen zijn debuutalbum, het is tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Nelis Leeman!

Wilt u meer weten over Nelis Leeman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nelis Leeman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nelis Leeman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nelis Leeman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nelis Leeman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Nelis Leeman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens