Bands

New Leaf

Boek New Leaf bij Diamonds Entertainment. Wanneer u New Leaf bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van New Leaf? Neem dan gerust contact met ons op.

New Leaf is een flexibele, professionele en enthousiaste groep muzikanten die perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken!

Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan: New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme in elke kroeg, zaal, feesttent of evenement.

Maak uw feest tot een succes met deze fantastische allround band, die is samengesteld uit zeer ervaren musici. Dance classics, nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits worden gespeeld zoals het hoort: swingend en smaakvol, nooit te hard maar altijd hard genoeg.

New Leaf is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken, een lege dansvloer komt bij New Leaf nauwelijks voor. Kortom: een professionele topband!

Bent U dus opzoek naar een professionele, sfeervolle superband: met New Leaf gaat gegarandeerd het dak eraf!

Wilt u meer weten over New Leaf?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Leaf is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New Leaf.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Leaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Leaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
New Leaf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens