Zangduo's, Zangers

New Timeless

Boek New Timeless bij Diamonds Entertainment. Wanneer u New Timeless bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van New Timeless? Neem dan gerust contact met ons op.

Let the boogie set you free” is hét motto van New Timeless. In een dynamische performance van een internationale allure word je meegenomen naar ’the best of Motown’, the 70’s & 80’s en het allerbeste wat daartussen zit. Zodra New Timeless het podium betreedt worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers, die het publiek laaiend enthousiast achterlaat.

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Wilt u meer weten over New Timeless?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Timeless is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New Timeless.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Timeless ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Timeless zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
New Timeless

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens