Zangers

Nick Brinkhuis

Boek Nick Brinkhuis bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Nick Brinkhuis bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Nick Brinkhuis? Neem dan gerust contact met ons op.

Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens. De eerste jaren alleen covers. In 2010 verscheen Nick zijn eerste single “K’zie steeds weer sterren”, deze is geproduceerd en geschreven door Frank Verkooyen, met deze single maakten vele mensen kennis met Nick Brinkhuis, de single heeft het goed gedaan. Na deze single was Nick erg zoekende naar zijn genre, wat nou echt bij hem past. 

Nick heeft het daarna een paar jaar rustig aangedaan om zo uit te zoeken wat hij wilden, en in Augustus 2015 bracht hij zijn single Pamparapam uit, de single is door bijna alle radiostations opgepakt en Nick heeft hiermee zichzelf weer goed op de kaart weten te zetten. In Maart 2016 verscheen zijn single ”Op en Neer” deze single was in het hetzelfde genre als ”Pamparapam” en deed het heel goed bij de radio. Zijn nieuwste single hef de glazen verscheen begin december 2016 en hopelijk gaat deze single het ook goed doen!

Wilt u meer weten over Nick Brinkhuis?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nick Brinkhuis is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nick Brinkhuis.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nick Brinkhuis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nick Brinkhuis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Nick Brinkhuis

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens