Zangers

Nick Nicolai

Boek Nick Nicolai bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Nick Nicolai bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Nick Nicolai? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij Nick Nicolai zit zingen in zijn hele lijf, van top tot teen, van boven naar beneden. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als klein mannetje al te dansen als hij muziek hoorde. Een paar jaar later maakte hij de drums met zijn vader onveilig. Hij begon met zingen op de bruiloft van familie. Hij groeide op met veel zingen maar deed het ook vaak als “uitlaat klep” omdat hij gepest werd omdat hij fors was. Van jaren gepest te zijn tot verhuizingen omdat de buren last hadden, greep Nick zijn kans en deed auditie voor HGT.

Een paar weken daarvoor bij zijn auditie, blies hij de jury en het publiek omver met zijn versie van Etta James’ At Last. Hij was in een klap de Nederlandse Paul Potts en Susan Boyle: zo’n stem had Nederland nog niet eerder gehoord uit een jonge man als deze meneer. Het Nummer wat hij zong werd meteen vertaald naar het Engels en in twee versies op videoplatform geplaatst. Het duurde niet lang maar veel mensen ontdekte de jonge man uit Haastrecht.Na dit nummer heeft hij nog meer prachtige nummers gezongen onder andere “At Last” en “A Change Is Gonna Come” dit allemaal bij HGT.

Zijn passie ligt bij de nummers met “The feeling” van de jaren 50/60. Bij dit muziekgenre kan Nick zijn hart kwijt. Door deze passie bij HGT te laten merken heeft hij het Inmiddels voor elkaar gekregen om met Alain Clark het podium in de schouwburg te betreden. 

Wilt u meer weten over Nick Nicolai?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nick Nicolai is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nick Nicolai.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nick Nicolai ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nick Nicolai zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Nick Nicolai

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens