DJ's rappers, Shows

Nicky Romero

Boek Nicky Romero bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Nicky Romero bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Nicky Romero? Neem dan gerust contact met ons op.

Nicky Romero is een DJ/producer geboren in Amerongen. Hij komt in 2011 internationaal onder de aandacht met de progressive house-track Toulouse. De bijbehorende videoclip gaat ‘viral’ over het internet, waardoor de DJ internationaal op de kaart staat. Romero gaat samenwerken met wereldberoemde artiesten als David Guetta en Rihanna. Met de Zweedse Avicii scoort hij in 2012 in Groot-Britannië een nummer-1 hit met I Could Be The One. De DJ draait in de populaire clubs op Ibiza en is in 2012 de hoogste nieuwe binnenkomer in de DJMag top100. Zijn Protocol radioshow (vernoemd naar zijn eigen label) wordt internationaal uitgezonden en heeft meer dan 20 miljoen luisteraars. In 2013 komt hij in top-10 van de jaarlijkse Top 100 van DJ Magazine, een internetpubliekspoll. Hij bevindt zich in de voorhoede van de internationaal populair geworden EDM-scene.

Wilt u meer weten over Nicky Romero?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nicky Romero is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nicky Romero.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nicky Romero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nicky Romero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Nicky Romero

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens