Zangers

Niels Geusebroek

Boek Niels Geusebroek bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Niels Geusebroek bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Niels Geusebroek? Neem dan gerust contact met ons op.

In 1996 richtte Niels samen met de muzikant Frans van Essen de band Silkstone op. Deze band bestond tot 2009 en trad op vele grootse evenementen op zoals Pinkpop, Lowlands en Tops of the Pops. Verder hebben zij ook shows gegeven in Paradiso, Tivoli, De Oosterpoort en de voormalige Heineken Music Hall, nu bekend als AFAS Live. De band heeft twee albums uitgebracht en heeft internationaal getoerd. Niels Geusebroek behaalde faam als solo artiest, door mee te doen aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens zijn deelname aan de show scoorde hij maar liefst drie hits in de Top 40. 

Een jaar later, in 2012, bracht hij samen met Wildstylez het nummer ‘Year of Summer’. Het nummer werd een grote hit en Niels ontving er zelfs een gouden plaats voor. Later dat jaar werd hij gevraagd in de studio 538 om een lied te schrijven op het ritme van de hartslag van de ongeboren baby van nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Dit werd het lied ‘Take Your Time Girl’. Na alle positieve reacties heeft Niels hier een single van gemaakt en het werd een nummer 1 hit! In 2014 deed Niels mee aan het programma De beste zangers van Nederland met het liedje ‘Auto, vliegtuig’ van Rowen Heze.

Wilt u meer weten over Niels Geusebroek?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Niels Geusebroek is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Niels Geusebroek.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Niels Geusebroek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Niels Geusebroek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Niels Geusebroek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens