Zangers

Nielson

Boek Nielson bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Nielson bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Nielson? Neem dan gerust contact met ons op.

Nielson, werd bekend als finalist van het TV programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen. Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid. Al tijdens het programma scoorde Nielson een enorme hit met ‘Beauty & de Brains’, dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart staat. Nielson heeft al op vele grote festivals een optreden neergezet zoals Vrienden van  Amstel, Paaspop, Concert at Sea en Indian Summer festival. Veel artiesten hebben moeite om over zijn succes heen te gaan. Hij ontving een platina award voor zijn hit ‘Sexy als ik dans’.

Dit jaar besloot hij een andere kant op te gaan met zijn muziek. Hij nam een ingrijpend besluit: de gitaar ging af. Doodeng, maar het moest. “Mijn gitaar voelde als een veilig masker. Het is verleidelijk om vast te houden aan wat je gewend bent, maar ik wil niet over vijf jaar terugkijken en zien dat ik te bang was om de volgende stap te zetten.” Zo ontstond het album Diamant.Waar hij dit jaar twee Edisons op kreeg. Zanger Nielson won in de categorie Beste Lied, met de hit IJskoud, én in de categorie Nederlandstalig met zijn album Diamant. Ondertussen is hij ook nog ieder weekend te zien in het immens populaire programma Wie is de Mol?  Daar is hij geliefd én gehaat, mede vanwege de diefstal van een joker van een medekandidaat. Maar hij is ook nog steeds druk bezig met zijn muziek dus je kunt nog veel van hem verwachten.

Ook is Nielson niet meer weg te denken van alle Nederlandse festivals! Hij zorgt voor een feest wat veel mensen niet meer gaan vergeten.

Wilt u meer weten over Nielson?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nielson is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nielson.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nielson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nielson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Nielson

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens