DJ's rappers

No Sugar

Boek No Sugar bij Diamonds Entertainment. Wanneer u No Sugar bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van No Sugar? Neem dan gerust contact met ons op.

No Sugar is een charismatische dame met diverse talenten en stijlen, multi inzetbaar en een aanvulling voor uw event.

Zij is een professionele vrouwelijke DJ, VJ, Percussioniste, Producer en Model.

Zij heeft een enorme drive om van elk optreden een succes te maken. Inmiddels heeft deze sympathieke vrouwelijke DJ haar sporen
ruimschoots verdiend en op vele gelegenheden een onuitwisbare indruk achtergelaten in binnen- en buitenland. 

DJ No Sugar kan allround draaien, zij beheerst diverse muziekstijlen. Van oud tot nieuw. Haar favoriete stijlen zijn; lounge, club, salsa, r&b en latin house. Ze kan ook met losse beelden en video clips draaien als DJ & VJ tegelijk in een combi!

Wilt u meer weten over No Sugar?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over No Sugar is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van No Sugar.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over No Sugar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over No Sugar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
No Sugar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens