Bands

Noah

Boek Noah bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Noah bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Noah? Neem dan gerust contact met ons op.

Coverband NOAH 

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan. 

Turbo-mode ON! 

Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen? Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix, man!” En daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, knallen meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Gegarandeerd! Van de ‘goed-foutste’ songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van Hardstyle stampers tot de Nederlandse hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers die iedereen kent. Noah is letterlijk voor ieder wat wils! 

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie. 

Experience matters! 

Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

Wilt u meer weten over Noah?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Noah is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Noah.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Noah ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Noah zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Noah

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens