Tributebands

Normaal coverband Gin Gedonder

Boek Normaal coverband Gin Gedonder bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Normaal coverband Gin Gedonder bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Normaal coverband Gin Gedonder? Neem dan gerust contact met ons op.

Normaal coverband Gin Gedonder speelt al vele jaren in dezelfde samenstelling. En dat is goed te horen. De enige echte Normaal Coverband heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode 1975 t/m 1982. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst.

Daarnaast speelt de Normaal Coverband nog een aantal nummers die ‘Normaal’ zelden live speelt. Al 15 jaar lang staat Normaal Coverband Gin Gedonder garant voor een waar spektakel, en is daarom een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’.

Høken, Brekken, en Angoan, of neeth dan!

Wilt u meer weten over Normaal coverband Gin Gedonder?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Normaal coverband Gin Gedonder is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Normaal coverband Gin Gedonder.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Normaal coverband Gin Gedonder ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Normaal coverband Gin Gedonder zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Normaal coverband Gin Gedonder

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens