Zangeressen

Numidia

Boek Numidia bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Numidia bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Numidia? Neem dan gerust contact met ons op.

Numidia groeide op in Limburg en begon op een jonge leeftijd met muziek. In 2015 deed ze als veertienjarige mee aan het RTL 4-zangprogramma The Voice Kids. Ze kwam in het team van Angela Groothuizen en haalde het tot de finale. Op de helft van de finale bleef er van elke coach één kandidaat over, hier viel Numidia af.

Na The Voice Kids zette Numidia haar muziekcarrière op een laag pitje om zich te focussen op school. Een aantal jaar later, in 2018, tekende ze bij het platenlabel TRIFECTA van Ali B. Datzelfde jaar maakte ze ter ere aan het Marokkaanse voetbalteam het in volledig Marokkaans gezongen nummer Dana in samenwerking met Ali B, Cheb Rayan en R3hab.

In juli 2018 was Numidia met Ronnie Flex te horen op het nummer Meli Meli van Ali B. Het nummer behaalde de 6e positie in de Nederlandse Single Top 100 en bleef vijftien weken in deze hitlijst staan.

In 2019 bracht Numidia meerdere nummers uit waaronder Alleen wij in samenwerking met Famke Louise.

Wilt u meer weten over Numidia?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Numidia is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Numidia.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Numidia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Numidia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Numidia

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens