Carnaval, Trio's

One Two Trio

Boek One Two Trio bij Diamonds Entertainment. Wanneer u One Two Trio bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van One Two Trio? Neem dan gerust contact met ons op.

De ultieme feestband die eind jaren 90 doorbrak met gimmick hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’ is tegenwoordig een gevestigde kwaliteitsnaam met vele gezichten! Dit Trio neemt dan ook een aparte plekje in binnen de muziek en entertainment wereld. Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ”de vierde man” en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Altijd 100%live, flexibel en vol energie storten zij zich op hun muzikale avonturen. Misschien ken je ze wel van hun vele hits waarvan er twee de top tien bereikten, als de huisband van radio dj’s Edwin Evers en Giel Beelen of van de ‘Club van Sinterklaas’ live shows. Je kunt ze ook kennen van het legendarische radio spel bij Evers staat op ‘De Hussel’ op radio 538 of van The Music Quiz bij Veronica Inside-radio. Maar laat je vooral verrassen door waar je ze nog niet van kent!

One Two Trio heeft verschillende shows en kan alle kanten op: ‘Feesthits’ , ‘De Husselshow’, ‘meezingshow’ en ‘De Kindershow’. Van meezingers tot vette swingende pop en rock, van relaxte achtergrondmuziek tot disco classics. Akoestisch klein of bombastisch groots. Voor kinderen, voor volwassenen maar ook allen samen. Werkelijk alles in mogelijk bij dit unieke Trio!

Wilt u meer weten over One Two Trio?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over One Two Trio is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van One Two Trio.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over One Two Trio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over One Two Trio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
One Two Trio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens