DJ's rappers

Outsiders

Boek Outsiders bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Outsiders bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Outsiders? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze getalenteerde muziekliefhebber en vermakelijke DJ, beter bekend als Cem Araci, claimt zijn plek achter de deks sinds zijn twaalfde toen hij op de ouderwetse manier begon te draaien: gewapend met zijn vinylplaten was de getalenteerde DJ vastbesloten om feesten en partijen af te breken. Deze ambitie bracht de jonge Cem naar het house muziekgenre, waar hij al 4 jaar onder de alias ‘Outsiders’ draait. Met meer dan 200 boekingen per jaar in Nederland is het veilig om te zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde Nederlandse elektronische dansmuziekscene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse DJ-tours Outsiders de kans om zijn geprezen DJ-vaardigheden te demonstreren in clubs in alle uithoeken van de wereld, van heel Europa tot het Caribisch gebied en Azië.

Hij sloot zichzelf op in zijn studio om zich volledig te concentreren op zijn productievaardigheden en niet zonder succes: enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al interesse om zijn nieuwste vloervullers te signeren. Buitenstaanders blijven pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer opwindende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de beste house / EDM-dj’s van dit moment. Track ID’s en releasedata werden onthuld, maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaiende stijl in zijn deuntjes heeft samengevoegd, wat het publiek in clubs over de hele wereld zeker gek zal maken.

Moeten we nog meer zeggen? Outsiders zit vol gas en een aanwinst voor elk House / EDM Music Event. Als je naar zijn opwindende sets luistert, wordt het onmogelijk voor je om stil te staan, dus wees er maar beter op voorbereid: Outsiders komt jouw kant op!

Wilt u meer weten over Outsiders?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Outsiders is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Outsiders.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Outsiders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Outsiders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Outsiders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens