Bands

Paparazzi

Boek Paparazzi bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Paparazzi bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Paparazzi? Neem dan gerust contact met ons op.

Reeds jaren (13)  tourt de band PaparazziMusic door heel Nederland en zijn binnen afzienbare tijd gegroeid naar een formatie van allure. In de afgelopen jaren heeft de groep zich ontwikkeld tot een professionele act die zich kan meten met de goede entertainment acts van Nederland. De huidige bezetting is een dynamisch blok van entertainers, met ieder zijn/haar eigen muzikale roots en unieke kwaliteiten.  Optimalisering en vernieuwing van kleding, styling en podium staan hierbij hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid  weten zij altijd de juiste sfeer te creëren, waardoor elk feest een sensationele happening wordt.

VISIE

Professionele zang met een spetterende show en een vermakelijk entertainment, dat is waar PaparazzMusici voor staat!

REPERTOIRE

Het repertoire is zeer breed en toegankelijk voor zowel jong als ouder. Van top 40-hits tot danceclassics, van rock tot salsa/meringue en uiteraard ontbreken de nationale en internationale meezingers niet! Paparazzi is van alle markten thuis en laat zich bovendien continu inspireren door de actuele muziek.

De repertoire keuze tijdens een optreden wordt ter plekke afgestemd op het publiek, sfeer en eventuele wensen! Op elk willekeurig evenement kan Paparazzi een optreden verzorgen: uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubilea, openingen, beurzen.

Wilt u meer weten over Paparazzi?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paparazzi is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paparazzi.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paparazzi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paparazzi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Paparazzi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens