Shows

Party Criminals

Boek Party Criminals bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Party Criminals bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Party Criminals? Neem dan gerust contact met ons op.

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals.

Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt! ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals! Met hun unieke, frisse concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band! De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confettishooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten! Meezingen en meespringen, een optreden van de Party Criminals moet je beleven! Geschikt voor elk podium, festival of feesttent!

Wilt u meer weten over Party Criminals?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Criminals is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Criminals.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Criminals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Criminals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Party Criminals

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens