DJ's rappers

Party Dj Ramon

Boek Party Dj Ramon bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Party Dj Ramon bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Party Dj Ramon? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn naam is Ramon van Dijk en mijn artiestennaam is Party Dj Ramon.

Ik ben geboren op 30 mei 1989 en eigenlijk vanaf het moment dat ik lopen kon is muziek mijn grote passie geweest.
Draaien doe ik overal, op bruiloften, avonden, bar dancings of voetbalkantines, altijd zorg ik dat het een groot feest wordt.
Of het nu gaat om een Hollandse Avond of om een avond met hardcore of Rock, alles is mogelijk.

Regelmatig neem ik nummers op, de ene keer laat ik ze inzingen door artiesten, de andere keer instrumentaal met hier en daar tekst.
Mijn nummer Goal Pra Hollanda is heel goed gedraaid, zowel in binnen als buitenland.
Binnenkort duik ik de studio in om weer een nieuw nummer op te gaan nemen.

Wilt u meer weten over Party Dj Ramon?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Dj Ramon is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Dj Ramon.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Dj Ramon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Dj Ramon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Party Dj Ramon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens