Zangduo's

Party en Co

Boek Party en Co bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Party en Co bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Party en Co? Neem dan gerust contact met ons op.

Een duo dat klinkt als een band. Party & Co. Met aan boord de P’s Petra en Paul Backbier. Dertien jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingredienten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap.

Muzikale Paul zingt en bespeelt de piano, sax en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen, maar ‘when the lady sings’ breekt de echte party-time met dit duo pas aan. Petra zet de zaal op z’n kop met haar vertolking van bijvoorbeeld Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys of Tina Turner. Een bewijs voor haar vakmanschap: Ooit stond ze in de finale van de Sound Mix Show.

Party & Co combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud.

Petra en Paul Backbier kunnen de zaal laten swingen en op z’n kop zetten. Maar het kan bij dit duo ook anders. Party & Co kan ook op de chique toer. Met Petra in een galajurk en Paul in een tuxedo. Samen rond hun prachtige babyvleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het moet heel beheerst op de achtergrond.

“Contact met de feestgangers is voor ons heel belangrijk. We geloven in de wisselwerking met de zaal; we willen weten wat de mensen willen. Zoals bij tennis waarbij je na iedere klap de bal weer terugkrijgt en je de volgende ‘bal’ opnieuw afstemt op je tegenspeler.

Feelin’ whoopy, daar draait het om.”

Wilt u meer weten over Party en Co?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party en Co is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party en Co.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party en Co ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party en Co zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Party en Co

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens