Oktoberfest

Party Kryner

Boek Party Kryner bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Party Kryner bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Party Kryner? Neem dan gerust contact met ons op.

Het Party Kryner concept : Men neme ruim 25 jaar ervaring in de internationale pop en party gecombineerd met de liefde voor de Alpenland muziek en voege dit samen in een totaal pakket van traditionele Oberkrainer sound met vette drums. Party Kryner bestaat uit steirische harmonica speler Kevin van den Eijnden en zanger en entertainer Ronald Pijls.
Wilt u op uw oktoberfeest, Heren- en Dameszittingen, Carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, Schlagerfeesten, familiefeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere?
Met moderne Trachten Stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren en die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer Sauce, dát ís een heel nieuwe combinatie en precies dát biedt het gloednieuwe duo Party Kryner.
Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient “Party Kryner”

Wilt u meer weten over Party Kryner?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Kryner is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Kryner.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Kryner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Kryner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Party Kryner

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens