Zangers

Patrick van de Corput

Boek Patrick van de Corput bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Patrick van de Corput bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Patrick van de Corput? Neem dan gerust contact met ons op.

Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje.  Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen. 

Na dit vele jaren met plezier gedaan te hebben besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid.  Sindsdien gaat het bergopwaarts met de sympathieke Brabander en heeft hij een compleet eigen repertoire gemaakt en uitgebracht.

De graag geziene gezellige Brabander heeft een erg breed genre en is daarom inzetbaar en klaar voor elke feestgelegenheid!

Wilt u meer weten over Patrick van de Corput?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Patrick van de Corput is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Patrick van de Corput.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Patrick van de Corput ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Patrick van de Corput zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Patrick van de Corput

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens