One man show, Pianobands

Paul Backbier

Boek Paul Backbier bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Paul Backbier bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Paul Backbier? Neem dan gerust contact met ons op.

Hij is niet alleen artiest, maar ook entertainer en zanger. Pianist Paul Backbier is een geboren entertainer. Deze artiest uit Brabant staat al meer dan 30 jaar op de bühne en maakt van elk evenement een waar spektakel. Voor live muziek bent u bij Paul Backbier aan het juiste adres.

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Backbier de muziekstijl die u wilt. Van lounge muziek en jazz tot rock & roll, disco en Top 40. Paul Backbier gebruikt zijn stem en bespeelt de piano, saxofoon of gitaar.

Paul Backbier bespeelt zijn publiek. Met zijn live muziek laat hij de zaal knallen. Hij laat iedereen de polonaise lopen. Maar hij kan ook, wanneer nodig, rustig op de achtergrond spelen.

Paul Backbier, uw artiest en entertainer heeft een belangrijk credo: “U vraagt en ik speel”. Daarmee onderstreept hij ook direct hoe belangrijk het aandeel van het publiek is. Dus bent u op zoek naar een one man band, kies dan voor Paul Backbier. Hij zorgt ervoor dat uw gasten genieten, en U verzekert zichzelf van een geweldige artiest op uw evenement!

Wilt u meer weten over Paul Backbier?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paul Backbier is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paul Backbier.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paul Backbier ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paul Backbier zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Paul Backbier

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens