Zangers

Paul Sinha

Boek Paul Sinha bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Paul Sinha bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Paul Sinha? Neem dan gerust contact met ons op.

20 Januari 1996 wordt Paul Sinha geboren in Deventer. Opgroeiend aan de rand van het centrum ontstaat er al snel een interesse voor muziek en ritmes. Met name HipHop spreekt hem erg aan, en hij begint zijn eigen teksten te schrijven, en te performen, zodra hij daar de kans voor krijgt. Met een engelse vader en een Nederlandse moeder is er sprake van een tweetalige opvoeding die Paul de kans geeft om in beide talen te schrijven.

Op zijn 16e komen de eerste songs naar buiten en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze o.a. Hun EP Bloed en Goud uit. Na een tijd lang samen op te hebben getreden en muziek te hebben gemaakt besluiten de twee in 2015 om hun wegen te scheiden en zich te focussen op een solo carrière. Al snel na de splitsing verandert Paul’s muziek in poppy, dansbare muziek en maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs.

De jonge artiest geeft aan geen grenzen te stellen aan zijn toekomst en hoopt snel een onmisbare schakel te zijn binnen de Nederlandse muziekwereld. Een buitenlandse carrière blijft ook een droom. De tijd zal leren waar zijn schip strandt.

Wilt u meer weten over Paul Sinha?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paul Sinha is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paul Sinha.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paul Sinha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paul Sinha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Paul Sinha

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens