Carnaval, Oktoberfest

Peggy Mays Oktoberfest

Boek Peggy Mays Oktoberfest bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Peggy Mays Oktoberfest bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Peggy Mays Oktoberfest? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar een onvergetelijke viering in de traditionele sfeer van het Oktoberfest? Dit optreden van 30 minuten is speciaal samengesteld om uw publiek te betoveren met een opzwepende mix van alle grote Oktoberfest-hits. Denk hierbij aan onvergetelijke nummers zoals “Atemlos,” “Ein Stern,” “Die immer lacht,” “Himmelblaue Augen,” en nog veel meer!

En wat betreft de kleding? Uiteraard geheel in stijl in de traditionele en elegante klederdracht, het ‘dirndl’ kostuum. Waarmee de authentieke sfeer van het Oktoberfest compleet word gemaakt!

Wilt u meer weten over Peggy Mays Oktoberfest?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peggy Mays Oktoberfest is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peggy Mays Oktoberfest.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peggy Mays Oktoberfest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peggy Mays Oktoberfest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Peggy Mays Oktoberfest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens