Bedrijfsfeesten, Carnaval, Exclusief, Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangeressen

Peggy Mays

Boek Peggy Mays bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Peggy Mays bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Peggy Mays? Neem dan gerust contact met ons op.

Peggy is bekend van radio en TV. Zij heeft meegedaan aan het Trosprogramma sterren.nl-academy in 2008 en was 1 van de drie finalisten. Haar 1e singel is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak met de titel “de liefde van mijn leven”.

In februari (2010) mocht Peggy deelnemen aan het Nationaal Songfestival. Zij werd door Albert West gekozen en gecoached.

Haar versie van “Shalalie, ik ben verliefd” is geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner en gearrangeerd door Albert West, John van de Ven en Roel Jongenelen.

Het voorjaar heeft zangeres Peggy Mays aangezet om een nieuwe stap te maken in haar toch al zo succesvolle muzikale carrière. Een stap voorwaarts. Het vooraanstaande entertainmentkantoor Diamonds Entertainment zal vanaf heden de boekingen verzorgen. Op dit moment zijn ze al een plan aan het maken voor de komende zomerperiode. Er is ook een samenwerking ontstaan met Showbizzinfo die Promotie en Pers voor hun rekening nemen. Er komt een nieuwe single aan waarvan ze hopen dat deze het succes van ‘Heb jij je koffer al gepakt’ minimaal zal evenaren.

De blonde Gelderse zangeres die o.a. bekend is geworden door programma’s als het Nationaal Songfestival en Sterren.nl-academy en Bloed, Zweet en Tranen, zingt van Nederlands tot Engels,Spaans en Duits

Wilt u meer weten over Peggy Mays?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peggy Mays is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peggy Mays.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peggy Mays ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peggy Mays zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Peggy Mays

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens