Zangers

Perry Zuidam

Boek Perry Zuidam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Perry Zuidam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Perry Zuidam? Neem dan gerust contact met ons op.

De carrière van Perry Zuidam begint 20 jaar geleden, als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt. Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver ( Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings)

Door advies en ondersteuning van Annie de Reuver begint Perry met optredens in het land en te werken aan zijn eigen muziek. In de eerste jaren brengt Perry een aantal single’s in eigen beheer uit zoals “Ik wil met jou naar Rio en “Je liefde was als warme wijn”.

Perry zijn debuut single komt veel voorbij op de radio en valt hiermee op bij Johnny Hoes van Telstar Benelux Music. Samen met Annie de Reuver reist perry naar de Telstar studio in Weert waar Perry onder leiding van Annie de Reuver en Johnny Hoes Sr. De single “Onder je balustrade” opneemt.

In 2003 komt er een  eenmalige samenwerking met Verdi Music van Gaby Dirne. Gaby wil graag met Perry een ballade opnemen en zo ontstaat het lied “Lichaamstaal” welke uiteindelijk in de Nederlandstalige top 30 op de derde plaats bereikt.

In 2007 komt Perry terug met het eigen geschreven lied “Ja, ik ben gek, maar niet op jou”.

Na het succes van Winter komt Perry in 2012 in contact met Hans Bedeker en op het label Goldstar word het liedje “Ik wil een Knoopje aan je bloesje zijn”. Dit blijkt en schot in de roos te zijn en staat hoog genoteerd op veel playlisten, en al snel komt de vervolgsingel “Bekijk het maar”.

In 2017  komt zelfs het debuutalbum “Over leven en Liefde” van Perry Zuidam uit en hiermee word de naam van Perry nog meer gevestigd. Het album krijgt veel aandacht en word bij diverse grote radiozenders, zoals Radio NL, VBRO Radio en Radio Continue, uitgeroepen tot album van de week.

In februari 2018 komt Perry met zijn single “Jij kunt niet altijd 16 zijn”uit een oude hit in een nieuw jasje en dit blijkt goed te scoren. Heel veel radio airplay, wekenlang in de verzoekparade van TV Oranje en zelfs in verschillende hitlijsten heeft Perry met dit nummer de nummer 1 positie behaald.

Op 21 Juni 2018 verschijnt de nieuwste single van Perry. “Zwoele zotte zomer “ is een vrolijke uptempo zomerplaat met een vleugje nostalgie. Dit is ook in de videoclip terug te zien, waarin een groep senioren bastards gaan kamperen en de tijd van hun leven beleven.

De single ging in première bij Tineke de Nooij op radio 5 en is inmiddels veelvuldig te horen op de nederlandse radio. Inmiddels is de single ook terug te vinden in diverse hitlijsten en staat hij in de Nederlandstalige top 30 op de 7e plaats.

In 2019 brengt Perry opnieuw succesvolle single’s uit, die allen de hitlijsten halen, zoals Toffe Jongens en Naar de Caravan. Op 01 December 2019 geeft Perry zijn allereerste theaterconcert in het uitverkochte theater Zuidplein in Rotterdam. Tevens presenteert hij daar zijn nieuwe CD Album “Een blijvende herinnering”.

Perry is inmiddels een veel gevraagde artiest geworden op verschillende soorten evenementen.

Perry zijn werkgebied is zeer uitgebreid van Cafe’s, feestzalen tot zorginstellingen maar ook in theaters is Perry inmiddels niet meer weg te denken.

Wilt u meer weten over Perry Zuidam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Perry Zuidam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Perry Zuidam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Perry Zuidam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Perry Zuidam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Perry Zuidam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens