Carnaval

Peter Polonaise

Boek Peter Polonaise bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Peter Polonaise bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Peter Polonaise? Neem dan gerust contact met ons op.

Riekend naar het gele nat, wat dé carnavalssensatie van 2017 het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als de de grootste inhakers, welke op een stevig confettifestijn zeker niet mogen ontbreken.
In sneltreinvaart komen bekende knallers als “De Bostella”, “Het dondert en het bliksemt”, “Toeter op m’n waterscooter”, “Joost”, “Viva Espagna”, “Vrouwkes”, maar ook: “Mexico”, “De stuiterbal”, “Geef mij de sleutel van je voordeur”, “Dans je de hele nacht met mij” en “Hutje op de hei” voorbij, dus meezingen gegarandeerd!
Buhnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feestact garant voor een goed feest en een lekkere bieromzet. Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek te boeien en te verbazen. Na afloop van het optreden is er mogelijkheid voor een “Meet & Greet” met Peter!
Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter! Zet je schrap voor Peter Polonaise, want carnaval zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!

Wilt u meer weten over Peter Polonaise?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peter Polonaise is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peter Polonaise.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peter Polonaise ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peter Polonaise zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Peter Polonaise

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens