Shows, Zangers

Peter sings great memories

Boek Peter sings great memories bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Peter sings great memories bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Peter sings great memories? Neem dan gerust contact met ons op.

Peter neemt u mee op een muzikale reis met herinneringen aan de jaren 50 tot vandaag. Save the last dance for me, Simply the best en To love somebody is een greep uit de klassiekers die hij op geheel eigenwijze vertolkt. Muziek tijdens een diner of als muzikale opluistering tijdens de mooiste dag van uw leven.

Sway
Save the last dance for me
Such a night
Simply the best
Hold on I’m coming
A night like this
To love somebody
New York New York
Let’s stay together
en vele anderen.

Wilt u meer weten over Peter sings great memories?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peter sings great memories is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peter sings great memories.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peter sings great memories ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peter sings great memories zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Peter sings great memories

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens