Zangers

Pierre van Dam

Boek Pierre van Dam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Pierre van Dam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Pierre van Dam? Neem dan gerust contact met ons op.

Muziek is emotie, en soms wil je dingen vereeuwigd hebben middels het uitbrengen van een single, omdat jij dat pure en echte gevoel erover hebt. Dit deed Pierre van Dam met zijn laatste single ‘He,Vriend’, een persoonlijke aubade aan zijn neef en zeer goede vriend Koos Alberts na diens overlijden.

Die periode is nu afgesloten en blijft in gedachten, maar het is en wordt meer dan tijd om de artiest Pierre van Dam in de spotlights van het leven te zetten, want ‘Zo is ’t leven’. Meteen ook de titel van de heerlijke feestelijke nieuwe single. Het liedje heeft alle nodige ingrediënten, waardoor het voor wat ons betreft, meteen gebombardeerd kan worden tot regelrechte kroegenknaller. Het liedje zet aan tot gezelligheid en een en al vrolijkheid, waarbij de klank van de stem het liedje dat meegeeft dat het nodig heeft. Zet de bierkraan maar open, ontkurk de flessen wijn en ga samen met Pierre los op ‘Zo is ’t leven’.

Wilt u meer weten over Pierre van Dam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pierre van Dam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pierre van Dam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pierre van Dam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pierre van Dam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Pierre van Dam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens