Kinderentertainment

Pieten parcours augmented experience

Boek Pieten parcours augmented experience bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Pieten parcours augmented experience bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Pieten parcours augmented experience? Neem dan gerust contact met ons op.

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om het welbekende pieten parcours een extra dimensie te geven. Vergroot de interactie van de kinderen door het toevoegen van Augmented Reality.

De Sint wilt dat al zijn gestolen spullen gevonden worden door zijn pietenhulpjes voordat het pakjesavond is. De kinderen krijgen de mogelijkheid om de Sint te helpen en hun pietenkennis te testen onder het genot van pepernoten door middel van deze interactieve app. Al klimmend door schoorstenen en lopend op de daken zullen ze op zoek gaan naar Amerigo, alle verdwenen pakjes en nog veel meer! Als ze een QR-code vinden kunnen ze deze scannen waarbij er een object zoals bijvoorbeeld het grote boek van Sinterklaas verschijnt waar ze op moeten klikken. Vervolgens verschijnt er een vraag die ze moeten beantwoorden of een spel dat ze moeten spelen. Wie is de beste hulppiet van Sinterklaas en weet alle spullen het snelst te vinden? Als alle objecten verzameld zijn krijgen de kinderen een officieel pietendiploma en kunnen ze zichzelf officieel hulppiet noemen!

Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke pieten parcours experience voor uw bezoekers.

We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig branden in uw huisstijl.

Concept:

·         Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar

augmented spots worden gecreëerd

·         Ontwikkeling software

·         Activatie app – mobile devices stores

·         Activatie  

·         1 ICT- begeleider – event

·         Inclusief branding huisstijl

Wilt u meer weten over Pieten parcours augmented experience?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten parcours augmented experience is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten parcours augmented experience.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten parcours augmented experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten parcours augmented experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Pieten parcours augmented experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens