Zangers

Pieter van der Zweep

Boek Pieter van der Zweep bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Pieter van der Zweep bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Pieter van der Zweep? Neem dan gerust contact met ons op.

Pieter van der Zweep, 29 jaar oud en afkomstig uit Groningen, is een aanstormend Nederlands talent en wordt dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd.

Zijn singles Je Neemt Me Mee, Zal De Liefde Winnen, Dansen en Zevende Hemel zijn inmiddels niet meer weg te denken van de landelijke radio. In de afgelopen jaren is Pieter er dan ook in geslaagd om een zeer breed publiek aan te spreken. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan zich herkennen in de knallende, Nederlandstalige popmuziek die Pieter maakt.

In zijn muzikale carrière heeft Pieter al diverse hoogtepunten mogen beleven. Zo bereikte hij de finale van het Radio 538 Demo Duel en won hij glansrijk de Life4You Talentbattle bij Carlo & Irene op RTL4.

Zijn debuut single Door Jou werd op SBS6 uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit, hij gaf een spetterend optreden in Nederland Muziekland en hij zong tijdens 3FM Serious Request een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis. Ook stond Pieter meerdere keren op het welbekende ‘Sterren NL: Muziekfeest op het Plein’, registraties werden uitgezonden op NPO1.

Ter ere van het vijfjarig bestaan van radiozender 100%NL nam Pieter het duet Vijf Jaar op. Dit deed hij samen met zangeres DO en speciaal voor de bioscoophit Smoorverliefd met o.a. Johnny de Mol en Anna Drijver, maakte Pieter de gelijknamige soundtrack: Smoorverliefd.

In 2016 is Pieter de studio ingedoken om te werken aan zijn debuutalbum Dichterbij. Dichterbij, staat voor de volgende stap in Pieters muzikale avontuur: dichter bij zichzelf en dichter bij het publiek, met maar liefst 15 nieuwe songs. Daarmee is het album een vernieuwende en eigentijdse popplaat geworden waarop de zanger laat horen dat hij zijn hart en ziel heeft verloren aan de Nederlandstalige muziek. De afwisseling van krachtige popsongs, vrolijke beats en gevoelige (power)ballads maakt Dichterbij tot een plaat met een volwassen sound waarop Pieter laat horen dat hij er meer dan ooit klaar voor is om zijn muzikale belofte waar te maken. Na de release van ‘Dichterbij’ was de zanger o.a. live te horen op Radio2 in het Muziekcafé en de Roodshow. Daarnaast reisde Pieter heel Nederland door met zijn muziek en mocht hij optreden op grote evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse, het Bevrijdingsfestival in Groningen en de Huishoudbeurs.

In het najaar duikt Pieter opnieuw de studio in om de langverwachte opvolger van ‘Zevende Hemel’ op te nemen. Voor de trouwe fans kan de zanger alvast een tipje van de sluier oplichten: ‘De nieuwe single is niet afkomstig van mijn album en dus helemaal fris en nieuw!!

Wilt u meer weten over Pieter van der Zweep?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieter van der Zweep is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieter van der Zweep.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieter van der Zweep ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieter van der Zweep zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Pieter van der Zweep

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens