Zangers

Pietje Tomassen

Boek Pietje Tomassen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Pietje Tomassen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Pietje Tomassen? Neem dan gerust contact met ons op.

De 10 jarige Pietje Tomassen komt uit Utrecht.

Deze goedlachse en vrolijke jongen wil al zo lang als hij zich kan herinneren zanger worden. Hij geniet van kleins af aan al van de aandacht en wil niets liever dan de mensen vermaken met zijn eigen muziek. In 2018 kwam al een deel van die droom uit en kwam zijn debuut single ‘Mijn Droom’ uit bij het label NRGY Music. Met Andre Hazes jr en Jan Smit als zijn voorbeelden trok hij de stoute schoenen aan en gaf zich op voor Holland’s Got Talent. In januari 2019 zagen 1.5 miljoen kijkers bij RTL4 hoe hij de jury volledig inpakte met zijn humor. Zijn auditie filmpje werd trending en is inmiddels door 3 miljoen mensen bekeken. Na een spannend avontuur werd Pietje in de finale tweede en daar kan hij heel trots op zijn als 10jarige! Meteen na de finale kwam zijn tweede single uit ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ dat hoge ogen gooide bij Holland’s Got Talent. Daarna ging het balletje rollen en wordt Pietje niet alleen veelvuldig herkend op straat maar is hij een graag geziene gast bij vele festivals en verzorgt hij met regelmaat optredens in Nederland en België.

In het najaar van 2019 komt alweer de derde single van dit jonge talent uit, welke geschreven en geproduceerd is door Bram Koning, die o.a. bij het vaste team van Andre Hazes hoort.

Wilt u meer weten over Pietje Tomassen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pietje Tomassen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pietje Tomassen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pietje Tomassen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pietje Tomassen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Pietje Tomassen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens