DJ's rappers

PLN-B

Boek PLN-B bij Diamonds Entertainment. Wanneer u PLN-B bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van PLN-B? Neem dan gerust contact met ons op.

ABOUT
De een begon met mixen op zijn zolderkamer, de ander door een verdwaalde microfoon op zijn eerste feest. Tim en Paul uit het Brabantse Schijndel vonden elkaar tijdens hun eerste optreden en merkte direct dat dit weleens een gouden combinatie kon zijn. Na enkele jaren elkaar veelvuldig op te zoeken raakte ze terecht in een tijdelijke periode van radiostilte. Drie jaar later, tijdens een willekeurig optreden, werden de mannen herenigd en was de chemie direct voelbaar. Het was duidelijk, het juiste moment, tijd voor PLN-B!
Van een optreden op Paaspop, waar de volledige tent (letterlijk) werd afgebroken, tot het support van grootheden als Darkraver en Gizmo op hun eerste release. Hoogtepunten en optredens op onder andere Wish, Festyland, de Lakedance afterparty en de afsluitspot op Electric Orange volgden elkaar in korte tijd op.

SOUND
 PLN-B beweegt zich op hoog tempo in een speelveld vol met eigen edits, bootlegs en remixen. Het randje van de EDM wordt wordt op gezocht en omgebogen naar een interactief freestyle spektakel waar twee kernwaarden domineren; dikke drops en harde kicks!

Wilt u meer weten over PLN-B?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over PLN-B is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van PLN-B.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over PLN-B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over PLN-B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
PLN-B

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens