Bands

Proost

Boek Proost bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Proost bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Proost? Neem dan gerust contact met ons op.

PROOST! Boeken – KAN HET NOG GROOTSER, GEKKER EN BETER? JA, HET KAN!

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop!

De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte.

Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!

We maken vrienden voor het leven!

Wilt u meer weten over Proost?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Proost is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Proost.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Proost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Proost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Proost

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens